Schuldhulpverleners

Breng orde in de financiŽle wanorde!

Schulden Nieuws

Goedkeuring voor reddingsplan scheepsbouwer Daewoo Shipbuilding
Als schulden ter waarde van 1,5 biljoen Zuid-Koreaanse won (1,32 miljard dollar) worden toegezegd, komt Daewoo in aanmerking voor een .

Schulden? Wij helpen met een financiering.
Als u schulden moet saneren en u ziet geen andere oplossing dan een collectieve schuldsanering of misschien zelfs een faillissement, dan kunnen .

Maakt duurzaam kwetsbaar?
Maar blijkbaar hebben die aandeelhouders niet de overhand bij Unilever. Unilever heeft relatief lage schulden, wat op zich een goede strategie is .

Vragen: schulden en huisuitzetting
Vragen: schulden en huisuitzetting. vrijdag 14 april 2017 17:45. 1; 2. In de L.C. van 8 april stond een artikel over schuldhulpverlening waarin werd .

Maak schoon schip met 'aflossingsvrij'
Ze dachten misschien dat met een stevige inflatie de schuld vanzelf zou verschrompelen, maar daarvan is geen sprake. Het is dus hoog tijd dat deze .


Minimumjeugdloon

Minimumjeugdloon In Nederland heeft iedereen vanaf 15 jaar die werkt recht op het minimumloon. Tot 23 jaar noem je dat het minimumjeugdloon. Dit betekent dat je baas je minimaal het wettelijk vastgestelde bedrag moet betalen. Hij mag natuurlijk altijd meer betalen. De lonen worden altijd uitgedrukt in bruto bedragen. Van het bruto bedrag gaan premies en loonbelasting af. Wat je uiteindelijk op je rekening gestort krijgt, is je netto loon of salaris. De brutobedragen worden twee keer per jaar aangepast, in januari en juli. Wat er precies van je brutoloon wordt ingehouden kan je op je loonstrookje zien. Dat hoor je iedere keer te krijgen als er loon uitbetaald wordt. Voor meer informatie kan je ook kijken op www.jongerenloket.szw.nl.

Een handige website is www.jeugdloonwijzer.nl. Hier vind je informatie over wat je moet verdienen, bruto- en nettosalaris, CAO's, solliciteren, allerlei weetjes en tips enz.Voor een werknemer van 23 jaar of ouder is het brutominimumloon bij een volledig dienstverband per 1 januari 2007:
per maand € 1300,80
per week € 300,20
per dag € 60,04
 

Hulp bij schulden

Schuldhulpverlening komt voor in veel verschillende vormen. Het voordeel van aankloppen bij officiciŽle instanties is dat je zekerheid hebt dat je professioneel geholpen wordt, en dat er veelal gewerkt wordt met een gedragscode en klachtenrecht. Ook zul je niet hoeven te betalen voor deze schuldhulpverlening: dit is wettelijk verboden. Als je bij ťťn van die officiŽle instanties aanklopt, zullen ze eerst allerlei informatie van je willen. Je krijgt een aanvraagformulier of een intakegesprek waar je veel vragen moet beantwoorden over je schuldensituatie.