Schuldhulpverleners

Breng orde in de financiŽle wanorde!

Welke lening is het voordeligst of het meest geschikt voor u.

Hoeveel Geld Kan Ik Lenen Betalen in het buitenland en via Internet is heel eenvoudig. Of indien het doel waarvoor de verzekering ooit gesloten is niet meer relevant is. NadelenDe levenpolis moet al wel een waarde hebben opge-bouwd en zal minimaal 8 jaar geleden gesloten moeten zijn. Frisia FinancieringenKies ook voor lage maandlasten!Leen bij de nr. Aan de uitkomst van deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend.

Ons Spaarkrediet is afgestemd op de nieuwste fiscale wetgeving. Vaak zijn gekochte goederen verzekerd tegen verlies en diefstal. NoodkredietEven krap bij kas?Staat u rood, geen nood. De betaalde rente is doorgaans niet meer fiscaal aftrekbaar in Box I. Met een creditcard kunt u meestal wereldwijd betalen in hotels, restaurants en winkels. De verleiding om meer te kopen dan uw budget toelaat.

Hulp bij schulden

Schuldhulpverlening komt voor in veel verschillende vormen. Het voordeel van aankloppen bij officiciŽle instanties is dat je zekerheid hebt dat je professioneel geholpen wordt, en dat er veelal gewerkt wordt met een gedragscode en klachtenrecht. Ook zul je niet hoeven te betalen voor deze schuldhulpverlening: dit is wettelijk verboden. Als je bij ťťn van die officiŽle instanties aanklopt, zullen ze eerst allerlei informatie van je willen. Je krijgt een aanvraagformulier of een intakegesprek waar je veel vragen moet beantwoorden over je schuldensituatie.