Schuldhulpverleners

Breng orde in de financiŽle wanorde!

Voor al uw verzekeringen, hypotheken, financieringen en pensioenen.

Hypotheek Verzekeringen Voor al uw verzekeringen, hypotheken, financieringen en pensioenen. Harvest Business Services bv Homepage Harvest Business Services. Hypass helpt u bij het organiseren van uw verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Bij deze verzekering worden kosten in rekening gebracht. Bos en Rouvoet stellen voor om de aftrekbaarheid van hypotheekrente te beperken tot ma Meer.

Wij kunnen u de scherpste premies bieden voor de beste verzekeringen, omdat wij aan geen enkele maatschappij gebonden zijn. Ook kan de verzekering niet premievrij worden voortgezet. Tevens Autoverzekering, goedkope autoverzekeringen, IdeŽle autoverzekering.

Vanuit fiscaal oogpunt wordt een duur van minimaal 15 jaar geadviseerd. Tevens goede mogelijkheden voor korte termijn verhuur. Assurantie Service Centrum Topadviseurs met een uniek provisie-terug aanbod.

Hulp bij schulden

Schuldhulpverlening komt voor in veel verschillende vormen. Het voordeel van aankloppen bij officiciŽle instanties is dat je zekerheid hebt dat je professioneel geholpen wordt, en dat er veelal gewerkt wordt met een gedragscode en klachtenrecht. Ook zul je niet hoeven te betalen voor deze schuldhulpverlening: dit is wettelijk verboden. Als je bij ťťn van die officiŽle instanties aanklopt, zullen ze eerst allerlei informatie van je willen. Je krijgt een aanvraagformulier of een intakegesprek waar je veel vragen moet beantwoorden over je schuldensituatie.