Schuldhulpverleners

Breng orde in de financiŽle wanorde!

Voor advies over hypotheek en pensioen kunt u bij Attentiv terecht.

Advies Verzekeringen Verzekeringen kunt u regelen via een financieel adviseur van Attentiv. Na het afsluiten van een verzekering blijft ons kantoor u altijd van dienst. Wij zijn op de hoogte van verzekeringen voor wonen, werken, lenen, sparen, beleggen, etc. Beurs doet het goed in de afgelopen anderhalf jaar. Mocht u met ons willen doorgaan als tussenpersoon, dan zorgen wij dat uw oude verzekeringen worden opgezegd en leveren we u de persoonlijke service die u van ons als klein kantoor kunt verwachten.

Marianne Staaijen Makelaardij heeft de deskundigheid in huis om een goed advies te geven met betrekking tot een hypothecaire financiering, altijd passend bij ķw persoonlijke omstandigheden. Uitgangspunt is dat u als cliŽnt van optimale dienstverlening bent verzekerd. Voor advies over hypotheek en pensioen kunt u bij Attentiv terecht.

Blauwhuis Advies werkt voor zowel bedrijven als particulieren. Bij Marianne Staaijen Makelaardij kunt u terecht voor een onafhankelijke en betrouwbare taxatie. Iemand die over een aantal jaren een eigen bedrijf wil starten zullen wij een ander advies geven dan iemand die het plan heeft in loondienst te blijven. Wij nemen u werk uit handen door de afhandeling van eventuele wijzigingen en schades voor onze rekening te nemen. Groene, goedkope, goedkoopst, goedkopere, goedkoopste, autoverzekeringen via www. Door onze digitale wijze van werken, is het voor u mogelijk om overal vanuit Nederland uw zaken aan te vragen en te regelen. Dit geldt zowel voor de particulier als voor de ondernemer in privť.

Naast de hypotheekvorm die het beste bij u past, kijken wij of de hypotheek die u kiest zowel nu als in de toekomst bij u past. Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend gesprek. Marianne Staaijen Makelaardij biedt u een volledige service aan. Wat het kantoor exact doet is het beste aan te geven met een aantal voorbeelden. Graag ontmoeten wij u op ons kantoor voor een vrijblijvend en informatief gesprek.

Hulp bij schulden

Schuldhulpverlening komt voor in veel verschillende vormen. Het voordeel van aankloppen bij officiciŽle instanties is dat je zekerheid hebt dat je professioneel geholpen wordt, en dat er veelal gewerkt wordt met een gedragscode en klachtenrecht. Ook zul je niet hoeven te betalen voor deze schuldhulpverlening: dit is wettelijk verboden. Als je bij ťťn van die officiŽle instanties aanklopt, zullen ze eerst allerlei informatie van je willen. Je krijgt een aanvraagformulier of een intakegesprek waar je veel vragen moet beantwoorden over je schuldensituatie.