Schuldhulpverleners

Breng orde in de financiŽle wanorde!

Veel jongeren lenen dan geld van hun ouders of van vrienden.

Lenen Jongeren Steeds vaker blijkt, dat jongeren meer geld uit geven, dan dat ze hebben. Ook voor studenten is het gemakkelijk een lening af te sluiten, het studentenkrediet. Als ouder heeft u de taak om uw kind te waarschuwen tegen de gevaren van lenen. Het kost geld en achteraf kunnen er problemen ontstaan. Nederlanders zijn de afgelopen jaren behoorlijk prijsbewuster geworden.

Het Bureau Krediet Registratie, iedereen heeft er wel ooit van gehoord. Want ja, meestal hebben hun kinderen het echt nodig. Voor elk doel is het doorlopend krediet van Directa een prima keuze. Te zijner tijd komt daarover in de plubliciteit ongetwijfeld meer nieuws. Deze schuld betreft altijd een lening; bij een bank, vrienden of hun ouders. In Nederland zijn miljoenen mensen met creditcards welke worden uitgegeven door bv. Maar als je niet op tijd kunt terugbetalen, kun je problemen verwachten. Het voorlezen is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 7 jaar.

Hulp bij schulden

Schuldhulpverlening komt voor in veel verschillende vormen. Het voordeel van aankloppen bij officiciŽle instanties is dat je zekerheid hebt dat je professioneel geholpen wordt, en dat er veelal gewerkt wordt met een gedragscode en klachtenrecht. Ook zul je niet hoeven te betalen voor deze schuldhulpverlening: dit is wettelijk verboden. Als je bij ťťn van die officiŽle instanties aanklopt, zullen ze eerst allerlei informatie van je willen. Je krijgt een aanvraagformulier of een intakegesprek waar je veel vragen moet beantwoorden over je schuldensituatie.