Schuldhulpverleners

Breng orde in de financiŽle wanorde!

Uw Persoonljke lening omzetten naar de hypotheek en hou meer geld over.

Lening Omzetten Voor leningen uit het Noodfonds moet je je melden bij de Centrale Studentenbalie. Het is logisch dat bij elke informatie dat u tot zich neemt er twee vragen opkomen. Bij een lineaire hypotheek betaalt u gedurende de looptijd maandelijks een vast bedrag als aflossing van uw lening. Met een nieuwe hypotheek kunt u een nieuwe auto kopen of een boot voor in de warme zomer. De netto maandelijkse lasten van een hypothecaire lening worden in hoge mate beÔnvloed. In een kort persoonlijk gesprek kan een adviseur bij u uit de buurt al in enkele minuten voor rekenen hoeveel u kunt besparen. Bij een levenhypotheek sluit u zowel een lening af als een levensverzekering.

Vaak blijkt het voordeliger om de restschuld van uw huidige leningen op te nemen in een nieuwe. Het percentage wat u aan de fiscus afdraagt is tevens het percentage waarop u uw teruggave kunt baseren. Postbank verstrekt leningen met aantrekkelijke rentes en geeft eerlijke informatie over de verschillende leenvormen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het oversluiten van bestaande hypotheken. Het gevolg hiervan is dat dat de rente en daarmee de fiscale aftrek jaarlijks gelijk blijft. Bij de spaarhypotheek lost u gedurende de looptijd niets af.

Uw hypotheek bij hypotheekbeter en woonbeter voor meer financiele ruimte. De hoogte van de rente hoeft niet per definitie 30 jaar vastgezet te zijn. Gemiddeld wordt een hypotheek voor uiterlijk 30 jaar afgesloten. Daarnaast betaalt u over het nog uitstaande hypotheekbedrag rente. Een bijzonder aspect van het risico van hypotheken is gelegen in het fiscale aspect. Bij een aflossingsvrije hypotheek betaalt u alleen hypotheekrente en lost u niets af van de oorspronkelijke hypotheeksom.

Bij de Postbank kunt u op verschillende manieren geld lenen. De rente die u over de hypotheeksom betaalt blijft hierdoor dus constant gedurende de gehele looptijd. Bij de verkoop en aanschaf van een woning kunt u kosteloos de oude hypotheek aflossen en een andere hypotheek aangaan. Ik kom nog steeds te vaak bij mensen thuis waar ik kan zorgen voor een aanzienlijke besparing op de maandlasten. Er zijn veel verschillende soorten hypotheken met elk sterke en zwakke punten. Vandaar dat we via deze weg u de mogelijkheid willen geven om elke hypotheek gerelateerde vraag te stellen. Voor een nieuwe hypotheek kunt u ook bij ons terecht.

Zonder dat uw leefomstandigheden veranderen kunt u vaak al een aanzienlijk bedrag besparen. In een kort persoonlijk gesprek kan een adviseur bij u uit de buurt al in enkele minuten voor u uitrekenen hoeveel u kunt besparen. De prijzen van woningen zijn in het vierde kwartaal verder gestegen. Te veel gezinnen betalen maandelijks nog steeds te hoge vaste lasten terwijl dit niet nodig is. Te veel gezinnen betalen nog steeds maandelijks hoge vaste lasten terwijl dit niet nodig is.

Hulp bij schulden

Schuldhulpverlening komt voor in veel verschillende vormen. Het voordeel van aankloppen bij officiciŽle instanties is dat je zekerheid hebt dat je professioneel geholpen wordt, en dat er veelal gewerkt wordt met een gedragscode en klachtenrecht. Ook zul je niet hoeven te betalen voor deze schuldhulpverlening: dit is wettelijk verboden. Als je bij ťťn van die officiŽle instanties aanklopt, zullen ze eerst allerlei informatie van je willen. Je krijgt een aanvraagformulier of een intakegesprek waar je veel vragen moet beantwoorden over je schuldensituatie.