Schuldhulpverleners

Breng orde in de financiŽle wanorde!

Uw Hypotheek voordelig geregeld bij Hypotheek en Krediet Groep.

Lees meer over de beoordeling van uw kredietaanvraag. Een rentestijging of Ėdaling heeft wel invloed op de looptijd van uw lening. Het rentepercentage van het Actief Krediet is lager dan het Basiskrediet, omdat op dit krediet wordt afgelost. Hoeveel kan ik lenen?Bereken uw maximaal verantwoord leenbedrag op basis van uw salaris. Uw Hypotheek voordelig geregeld bij Hypotheek en Krediet Groep.

Met het Actief Krediet vergroot u uw financiŽle middelen, zodat u steeds genoeg ruimte heeft voor de financiering van bijvoorbeeld voorraden, debiteuren of projecten. De striktere regels vloeien voort uit nieuwe regels voor de financiŽle sector. De Postbank toetst uw kredietwaardigheid onder andere bij het Bureau Krediet Registratie in Tiel. Analisten zijn laaiend enthousiast of zien het fonds als eeuwige belofte. Om uw kredietaanvraag in behandeling te nemen vragen wij u mogelijk om de definitieve jaarcijfers van de afgelopen twee boekjaren en een uittreksel van de Kamer van Koophandel op te sturen. Achterstallige termijnen blijven gewoon verschuldigd. Ook verenigingen en stichtingen kunnen een Actief Krediet afsluiten. Bekijk de actuele rentestandenEr worden voor dit krediet geen zekerheden gevraagd; dat betekent dat de bank niet vraagt om verpanding van de bedrijfsactiva of een hypothecaire inschrijving. De leugendetectorTest uw lening op mogelijke valkuilen.

Hulp bij schulden

Schuldhulpverlening komt voor in veel verschillende vormen. Het voordeel van aankloppen bij officiciŽle instanties is dat je zekerheid hebt dat je professioneel geholpen wordt, en dat er veelal gewerkt wordt met een gedragscode en klachtenrecht. Ook zul je niet hoeven te betalen voor deze schuldhulpverlening: dit is wettelijk verboden. Als je bij ťťn van die officiŽle instanties aanklopt, zullen ze eerst allerlei informatie van je willen. Je krijgt een aanvraagformulier of een intakegesprek waar je veel vragen moet beantwoorden over je schuldensituatie.