Schuldhulpverleners

Breng orde in de financiŽle wanorde!

Sinds 1 januari gelden lagere administratieve lasten voor werkgevers.

Secundaire Lasten Sinds 1 januari gelden lagere administratieve lasten voor werkgevers. Voorkom tijdrovende discussies met uw personeel over de zakenauto. Leg alle afspraken rond de toekenning en het gebruik vast in een autoregeling. Steeds meer bedrijven bieden hun personeel de mogelijkheid hun arbeidsvoorwaarden aan te passen aan hun persoonlijke voorkeuren. Dit is met name te danken aan de wetswijziging Paarse Krokodil.

Leaserijders betalen hun bijtelling sinds vorig jaar via de loonbelasting. Vakantiedagen inleveren voor extra geld, sparen voor een jaartje vrij of een fiets van de zaak. Beemdpark, locatie oude Rabobank Heesch en Heilaren-Noord. Blijft u bij uw bestaande verzekeraar of wisselt u? Wie een jaarcontract heeft en wil switchen, dient de onderhandelingen in ieder geval binnenkort te starten. Betaalt u veel of weinig? Hier krijgt u inzicht in de gemiddelde lonen.

Hulp bij schulden

Schuldhulpverlening komt voor in veel verschillende vormen. Het voordeel van aankloppen bij officiciŽle instanties is dat je zekerheid hebt dat je professioneel geholpen wordt, en dat er veelal gewerkt wordt met een gedragscode en klachtenrecht. Ook zul je niet hoeven te betalen voor deze schuldhulpverlening: dit is wettelijk verboden. Als je bij ťťn van die officiŽle instanties aanklopt, zullen ze eerst allerlei informatie van je willen. Je krijgt een aanvraagformulier of een intakegesprek waar je veel vragen moet beantwoorden over je schuldensituatie.