Schuldhulpverleners

Breng orde in de financiŽle wanorde!

Ook verenigingen en stichtingen kunnen een Actief Krediet afsluiten.

Krediet De krediethypotheek is als het ware een doorlopend krediet met de waarde van uw woning als zekerheid. De rente over uw hypotheek is nog maar maximaal 30 jaar aftrekbaar. Kwijtschelding van de openstaande schuld bij overlijden van een van de kredietnemers voor de 75-jarige leeftijd uitgezonderd achterstallige betalingen. Uiteraard betaalt u alleen rente over de bedragen die u opneemt. Het Doorlopend Krediet is een flexibele lening waarbij u van tevoren een maximaal leenbedrag afspreekt, de kredietlimiet. Is het voor u wellicht interessant om uw huidige leningen te laten oversluiten naar de Postbank? Doe de leentest en u weet het meteen.

Onbeperkt meer of volledig aflossen, zonder extra kosten. Zowel tijdens de start, doorgroei en voortzetting van een bedrijf zijn er middelen nodig om het bedrijf te laten draaien. De aanschaf van de goederen en de bijbehorende financiering passen binnen de doelomschrijving van de statuten van uw vereniging of stichting. Lagere rente in vergelijking met consumptieve leningen. Bereken snel en eenvoudig hoeveel geld u maximaal kunt lenen.

In het voorjaar moeten de uitleners van geld hun zaken op orde hebben. Minister Zalm van FinanciŽn noemde de overtredingen "zeker in dit aantal niet acceptabel". Als de rente wijzigt, blijft uw maandelijks termijnbedrag gelijk.

De inkomsten van uw vereniging of stichting mogen niet afhankelijk zijn van subsidies of sponsoring. Daaronder valt dat consumenten beschermd moeten worden tegen het aangaan van te hoge leningen. Een variabel rentepercentage, lager dan de rente bij rood staan op uw privťrekening. In tweederde van de gevallen zijn deze uitingen niet op orde. Biotechnologie is booming, dus tijd voor een nadere kennismaking. Hoeveel kan ik besparen?Bereken de mogelijke besparing op uw huidige leningen. Verder moet reclame rondom de financiŽle producten aangepast worden.

Hulp bij schulden

Schuldhulpverlening komt voor in veel verschillende vormen. Het voordeel van aankloppen bij officiciŽle instanties is dat je zekerheid hebt dat je professioneel geholpen wordt, en dat er veelal gewerkt wordt met een gedragscode en klachtenrecht. Ook zul je niet hoeven te betalen voor deze schuldhulpverlening: dit is wettelijk verboden. Als je bij ťťn van die officiŽle instanties aanklopt, zullen ze eerst allerlei informatie van je willen. Je krijgt een aanvraagformulier of een intakegesprek waar je veel vragen moet beantwoorden over je schuldensituatie.