Schuldhulpverleners

Breng orde in de financiŽle wanorde!

Ook volgens de Consumentenbond is lenen via internet goedkoper.

Frisia Lenen Lenen? Vraag bij deze bedrijven vrijblijvend offertes aan. Heeft u een eigen woning met overwaarde en een negatieve BKR-notering? Gebruik de overwaarde om uw notering te saneren. Ook volgens de Consumentenbond is lenen via internet goedkoper. De tussenpersoon biedt meestal wel keuze, maar ontvangt een flinke commissie die uiteindelijk door u wordt betaald. Lage rente ťn lage maandlasten bij Frisia Financieringen. Vraag vrijblijvend offerte aan voor een nieuwe lening, of kijk hoeveel u op uw bestaande leningen kunt besparen. Vanaf en tot welke leeftijd kan ik lenen?Vanaf en tot welke leeftijd kan ik lenen?Vanaf uw 18e tot en met uw 65e. Frisia FinancieringenKies ook voor lage maandlasten!Leen bij de nr.

Lenen via internet is even veilig als via de bank of via een tussenpersoon, maar wel een stuk goedkoper. Uw bank zal u zeer waarschijnlijk vriendelijk, en met een kopje koffie ontvangen, maar toont u enkel het eigen leningaanbod. Een van de bekendste plaatsen waar je terecht kan is Frisia Financieringen. Het WinterkredietKomt u ook geld tekort?Met het Winterkrediet zit u er warmpjes bij. Gebruik je het geld voor verbouwing aan je huis, is het geld aftrekbaar van de belasting. Profiteer daarvan! Kijk naar de actietarieven van Leengoedkoper. NoodkredietEven krap bij kas?Staat u rood, geen nood. Beste Lening? Vraag bij deze bedrijven vrijblijvend offertes aan.

Soms heb je uitgaves waar even wat extra geld voor nodig is. Het is verstandig om meerdere offertes aan te vragen, zodat u uitgebreid kunt vergelijken. Dit bedrijf wordt aanbevolen door de Consumentenbond Geldgids. Heeft u extra geld achter de hand nodig? Met een Doorlopend Krediet heeft u een zeer flexibele lening met een lage rente, waarbij aflossen altijd kosteloos is. Wilt u uw huis verbouwen? Met het Voordeelkrediet maakt u voordelig gebruik van de overwaarde op uw huis.

Hulp bij schulden

Schuldhulpverlening komt voor in veel verschillende vormen. Het voordeel van aankloppen bij officiciŽle instanties is dat je zekerheid hebt dat je professioneel geholpen wordt, en dat er veelal gewerkt wordt met een gedragscode en klachtenrecht. Ook zul je niet hoeven te betalen voor deze schuldhulpverlening: dit is wettelijk verboden. Als je bij ťťn van die officiŽle instanties aanklopt, zullen ze eerst allerlei informatie van je willen. Je krijgt een aanvraagformulier of een intakegesprek waar je veel vragen moet beantwoorden over je schuldensituatie.