Schuldhulpverleners

Breng orde in de financiŽle wanorde!

Omdat niet alle adreswijzigingen waren bijgehouden, schakelde de stichting een deurwaarder in om oud-studenten, waarvan velen al tientallen jaar geleden zijn afgestudeerd, alsnog op te sporen.

De tweede groep zijn de studenten die al vier jaar gestudeerd hebben, geen recht meer hebben op een basisbeurs en die dus de volledige studiefinanciering lenen. Belangrijke maar vooral leuke nieuwtjes uit het nieuws. Handig als je een scriptie wilt schrijven of een werkstuk of juist iets leuks wil lezen.

Hulp bij schulden

Schuldhulpverlening komt voor in veel verschillende vormen. Het voordeel van aankloppen bij officiciŽle instanties is dat je zekerheid hebt dat je professioneel geholpen wordt, en dat er veelal gewerkt wordt met een gedragscode en klachtenrecht. Ook zul je niet hoeven te betalen voor deze schuldhulpverlening: dit is wettelijk verboden. Als je bij ťťn van die officiŽle instanties aanklopt, zullen ze eerst allerlei informatie van je willen. Je krijgt een aanvraagformulier of een intakegesprek waar je veel vragen moet beantwoorden over je schuldensituatie.