Schuldhulpverleners

Breng orde in de financiŽle wanorde!

Een goed krediet is bij uitstek een kwestie van maatwerk.

Zo sluit u snel on-line een lening of krediet met de aantrekkelijkste rentetarieven. De leugendetectorTest uw lening op mogelijke valkuilen. Het Bureau Krediet Registratie, iedereen heeft er wel ooit van gehoord. Een variabel rentepercentage, lager dan de rente bij rood staan op uw privťrekening. Kwijtschelding van de openstaande schuld bij overlijden van een van de kredietnemers voor de 75-jarige leeftijd uitgezonderd achterstallige betalingen. Achterstallige termijnen blijven gewoon verschuldigd. Dit krediet is er om over een langere periode meer bestedingsruimte te hebben. Een goed krediet is bij uitstek een kwestie van maatwerk. De looptijd is variabel, omdat die onder meer afhangt van de rentestand en het opgenomen bedrag.

Daarnaast zijn er aanbieders op de markt die zeer lage rentes bieden over het kredietbedrag. Vraag direct de vrijblijvende offerte aan en profiteer van onze lage rente. De rente staat niet vast, maar daalt gestaffeld indien de kredietlimiet hoger is. Vul uw gegevens in en u ziet direct hoeveel u kunt lenen, en wat daarvan de kosten zijn. Tussentijds mag altijd boetevrij worden afgelost en mag worden opgenomen tot maximaal het afgesproken krediet. De looptijd staat niet vast, u kunt immers steeds weer opnemen wat is afgelost. Als de rente wijzigt, blijft uw maandelijks termijnbedrag gelijk. Het is geen tweede hypotheek, dus u kunt zelf bepalen waaraan u het geld besteedt.

Hulp bij schulden

Schuldhulpverlening komt voor in veel verschillende vormen. Het voordeel van aankloppen bij officiciŽle instanties is dat je zekerheid hebt dat je professioneel geholpen wordt, en dat er veelal gewerkt wordt met een gedragscode en klachtenrecht. Ook zul je niet hoeven te betalen voor deze schuldhulpverlening: dit is wettelijk verboden. Als je bij ťťn van die officiŽle instanties aanklopt, zullen ze eerst allerlei informatie van je willen. Je krijgt een aanvraagformulier of een intakegesprek waar je veel vragen moet beantwoorden over je schuldensituatie.