Schuldhulpverleners

Breng orde in de financiŽle wanorde!

Die schulden maak je zelf, daar kunnen de creditcards niets aan doen.

Ik begrijp niet helemaal wat het hebben van creditcards te maken heeft met schulden. Allebei de games zien er lekker old school uit en volgens mij zit daar ook die heerlijke old school gameplay bij. PvdA-Kamerlid Noorman had het voorstel ingediend, omdat de afgelopen jaren het aantal mensen met schulden flink is toegenomen. Ik had gehoopt hier een antwoord te vinden geen beschuldigingen of verwijten,die maak ik mezelf al genoeg. Precies het is gewoon veel makkelijker om schulden te maken.

Voor mijn gevoel is dit een slechtere kopie van RCT, en ik heb het ook nooit leuk gevonden voor op de computer. Ze voelen zich geÔntimideerd door de schuldeisers en gaan mee in wat die willen. Mensen zijn zich daar niet van bewust, tekenen waar ze moeten tekenen en houden geen geld over om van te kunnen leven.

Omdat je geen extra geld met kerst krijgt heb je de huur maar niet betaald. Het klinkt bot , maar als je niet inziet dat het je eigen schuld is is er geen hoop op verbetering. Het zal het zal heel moeilijk worden,aar heb nu weer een klein beetje hoop. Ik heb mijn Amex al sinds '83 en vind het een geweldig systeem. Wat een tranentrekker, maar het is niet je eigen schuld nee hoor.

Hulp bij schulden

Schuldhulpverlening komt voor in veel verschillende vormen. Het voordeel van aankloppen bij officiciŽle instanties is dat je zekerheid hebt dat je professioneel geholpen wordt, en dat er veelal gewerkt wordt met een gedragscode en klachtenrecht. Ook zul je niet hoeven te betalen voor deze schuldhulpverlening: dit is wettelijk verboden. Als je bij ťťn van die officiŽle instanties aanklopt, zullen ze eerst allerlei informatie van je willen. Je krijgt een aanvraagformulier of een intakegesprek waar je veel vragen moet beantwoorden over je schuldensituatie.