Schuldhulpverleners

Breng orde in de financiŽle wanorde!

De vazen zijn als set, maar ook afzonderlijk te koop.

Plateel Op Koper Sieraardewerk in de vorm van Gouda plateel, maar ook plateel uit Arnhem. Ook roosgeslepen diamanten in oud Hollandse zetting komen voor. De vazen zijn als set, maar ook afzonderlijk te koop. Dertiende Oogheelkundige Congres, gehouden te Amsterdam en Den Haag. Mooi lavendelkleurig vaasje van Pieter Groeneveldt.

Aan beide zijden staan de waarde van de te wegen muntsoort aangegeven. Murano vaasje filigran,met goud en zwarte streep,dun glas. Ze kunnen worden afgehaald in Pijnacker bij Delft. Antique heeft een zeer uitgebreide collectie antiek zilver. Loraine karaf,Max Verboeket,Zweeds kristal,Murano vazen,oude blikken,Dresden beeldje,Nachtmann glazen,etc.

Hulp bij schulden

Schuldhulpverlening komt voor in veel verschillende vormen. Het voordeel van aankloppen bij officiciŽle instanties is dat je zekerheid hebt dat je professioneel geholpen wordt, en dat er veelal gewerkt wordt met een gedragscode en klachtenrecht. Ook zul je niet hoeven te betalen voor deze schuldhulpverlening: dit is wettelijk verboden. Als je bij ťťn van die officiŽle instanties aanklopt, zullen ze eerst allerlei informatie van je willen. Je krijgt een aanvraagformulier of een intakegesprek waar je veel vragen moet beantwoorden over je schuldensituatie.