Schuldhulpverleners

Breng orde in de financiŽle wanorde!

De looptijd van de lening of borgstelling is maximaal tien jaar.

Bedrijfs Lening Leasing is een vorm van korte tot middellange 1-5 jaar financiering van bedrijfsgoederen. Dan maak je een marketingplan om je ideeŽn te realiseren. Onderhandse leningen kunnen soms worden verkregen van particulieren familie, vrienden. Vanzelfsprekend blijft u wel aansprakelijk voor het door u geleende bedrag. Om in aanmerking te komen voor een starterskrediet moet u een bedrijfsplan schrijven.

Van een achtergestelde lening is sprake als pas wordt afgelost als aan alle andere schuldeisers is voldaan. Goedkope huisfinanciering nodig?Vraag hier in drie stappen een gegarandeerd lage hypotheekofferte aan. Het is sterk aan te raden de achtergestelde lening in een contract vast te leggen. Als het bedrijf door uw eigen schuld failliet gaat kunt u echter niet rekenen op kwijtschelding. En onder bepaalde voorwaarden kunnen mensen met een uitkering een lening krijgen bij de Gemeentelijke Sociale Dienst.

Hulp bij schulden

Schuldhulpverlening komt voor in veel verschillende vormen. Het voordeel van aankloppen bij officiciŽle instanties is dat je zekerheid hebt dat je professioneel geholpen wordt, en dat er veelal gewerkt wordt met een gedragscode en klachtenrecht. Ook zul je niet hoeven te betalen voor deze schuldhulpverlening: dit is wettelijk verboden. Als je bij ťťn van die officiŽle instanties aanklopt, zullen ze eerst allerlei informatie van je willen. Je krijgt een aanvraagformulier of een intakegesprek waar je veel vragen moet beantwoorden over je schuldensituatie.