Schuldhulpverleners

Breng orde in de financiële wanorde!

De lening zal genoteerd worden in Zürich en Amsterdam.

Lening Bank De lening zal genoteerd worden in Zürich en Amsterdam. Onbeperkt meer of volledig aflossen, zonder extra kosten. Vraag direct de vrijblijvende offerte aan en profiteer van onze lage rente. Gelukkig word je handig in het omschrijven van zaken. Uw aanvraag wordt, nadat u uw gegevens heeft ingevuld, direct in behandeling genomen. Kwijtschelding van de openstaande schuld bij overlijden van een van de kredietnemers voor de 75-jarige leeftijd uitgezonderd achterstallige betalingen.

Een variabel rentepercentage, lager dan de rente bij rood staan op uw privérekening. Voor elk doel is het doorlopend krediet van Directa een prima keuze. Dit vijfcijferige telefoonnummer is bereikbaar binnen en buiten Amsterdam.
 

Hulp bij schulden

Schuldhulpverlening komt voor in veel verschillende vormen. Het voordeel van aankloppen bij officiciële instanties is dat je zekerheid hebt dat je professioneel geholpen wordt, en dat er veelal gewerkt wordt met een gedragscode en klachtenrecht. Ook zul je niet hoeven te betalen voor deze schuldhulpverlening: dit is wettelijk verboden. Als je bij één van die officiële instanties aanklopt, zullen ze eerst allerlei informatie van je willen. Je krijgt een aanvraagformulier of een intakegesprek waar je veel vragen moet beantwoorden over je schuldensituatie.