Schuldhulpverleners

Breng orde in de financiŽle wanorde!

Dankkaart voor betoonde deelneming met het overlijden van C.

Programma van het kerkelijk huwelijk van zijn dochter Aaltje Erna Mary Mies, 1926 met J. Verder wordt overeen-komstig mijn toezegging in artikel 4. Uitgegane brief aan een minister of ambassadeur over de irrigatie van de Kalahariwoestijn. Iedere belanghebbende kan een verweerschrift indienen. Notulen van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van de N. Uitgegane brief aan een onbekende betreffende haar schoonmoeder Aaltje Ottens. Een herenhuis op de ene hoek van de Bergstraat en de Utrechtse Straatweg.

Met een index hierop door Fredrik Harman van de Poll. Een scheidsgerecht heeft een oneven aantal arbiters. Aantekening door Fredrik Harman van de Poll betreffende de nalatenschap van Archibald van de Poll jr. Zij hebben dan de keuze om de termijn, tegen betaling, te laten verlengen of om het graf te laten ruimen. Memorie van toelichting bij een aantal rekesten van de weduwe J.

Hulp bij schulden

Schuldhulpverlening komt voor in veel verschillende vormen. Het voordeel van aankloppen bij officiciŽle instanties is dat je zekerheid hebt dat je professioneel geholpen wordt, en dat er veelal gewerkt wordt met een gedragscode en klachtenrecht. Ook zul je niet hoeven te betalen voor deze schuldhulpverlening: dit is wettelijk verboden. Als je bij ťťn van die officiŽle instanties aanklopt, zullen ze eerst allerlei informatie van je willen. Je krijgt een aanvraagformulier of een intakegesprek waar je veel vragen moet beantwoorden over je schuldensituatie.