Schuldhulpverleners

Breng orde in de financiŽle wanorde!

Alle begrippen over zakelijke lease. Kieskrediet vertelt het U.

Die periode kunt u overbruggen met een lening of krediet. Vorm van lenen, die juridisch gezien het meest te vergelijken is met huur. Het kan jaren duren voordat u uw investeringen hebt terugverdiend. Bij financiele lease wordt min of meer aangenomen dat de gebruikers het risico heeft omdat een koopoptie altijd dusdanig laag is dat de klant geacht wordt het goed te kopen. Bij een operationele lease is een koopoptie nooit een verplichting.

Een eigen bedrijf starten is voor veel Nederlanders een droom. Als u lineair aflost, betaalt u een vast bedrag aan aflossing en een variabel bedrag aan rente. De Postbank toetst uw kredietwaardigheid onder andere bij het Bureau Krediet Registratie in Tiel. De inkomsten van uw vereniging of stichting mogen niet afhankelijk zijn van subsidies of sponsoring. De bank Credit Suisse First Boston schat DF1's kosten echter op een slordige 3,8 miljard DM. Het goed wordt aan het einde van het leasecontract gekocht van de leasemaatschappij voor een symbolisch bedrag. Vorm van lenen waarbij diegene die het geld leent ook diegene is die het risico loopt van het te gebruiken goed. Bureau Kredietregistratie BKR is vastgelegd kan een rol spelen. Wilt u weten of het voor u interessant is om uw bedrijfshypotheek over te sluiten naar Postbank Zakelijk? Beantwoord enkele vragen en u ontvangt direct een advies.

Hulp bij schulden

Schuldhulpverlening komt voor in veel verschillende vormen. Het voordeel van aankloppen bij officiciŽle instanties is dat je zekerheid hebt dat je professioneel geholpen wordt, en dat er veelal gewerkt wordt met een gedragscode en klachtenrecht. Ook zul je niet hoeven te betalen voor deze schuldhulpverlening: dit is wettelijk verboden. Als je bij ťťn van die officiŽle instanties aanklopt, zullen ze eerst allerlei informatie van je willen. Je krijgt een aanvraagformulier of een intakegesprek waar je veel vragen moet beantwoorden over je schuldensituatie.